Over LivingWell

pasfoto dj

LivingWell is opgericht door Dirk Jan Meijer met als doel zijn passie voor wellbeing en zijn kennis van de markt, in combinatie met zijn marketingexpertise, verder inhoud te geven.

Tijdens zijn internationale marketing & communicatie werkzaamheden constateerde hij dat wellbeing een groeiende en belangrijke industrie aan het worden is. Dat beeld is verstrekt door zijn werkzaamheden als business development director voor een toonaangevend internationale spa & wellness merk.

LivingWell is een flexibele netwerkorganisatie van specialisten, die thuis zijn in de wellbeing domeinen leisure & wellness, wonen & werken, natuur & leefomgeving, voeding & gezondheid en circulaire economie. Specialisten met kennis en ervaring op het gebied van hospitality, duurzaamheid, omgevingspsychologie, architectuur, design, marketing en communicatie.

Kennis maken is kennis verrijken

In een eerste gesprek verkennen we graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Dit gesprek is onze investering aan de hand waarvan wij u vrijblijvend een plan van aanpak met tijdslijn en begroting kunnen doen. Neem contact met ons op om te ervaren wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

© LivingWell