Over LivingWell

pasfoto djLivingWell heb ik opgericht met als doel mijn passie voor consumer wellbeing en mijn kennis van de markt verder inhoud te geven. Dit in combinatie met mijn marketingexpertise.

Tijdens mijn internationale reclamebureautijd, o.a. als Managing Director van PMS/Y&R, heb ik gewerkt voor accounts als KLM, Coca Cola, Heineken gedistilleerd, Sony, Postbank, Achmea Zilveren Kruis, Economische zaken en VROM.

Na die tijd voorzag ik dat Living a Well Life een groeiende en belangrijke trend zou worden en heb ik het roer omgegooid en me gericht op de wellbeing markt. Zo ben ik onder meer ruim 15 jaar verantwoordelijk geweest voor de business development van het internationaal gerenommeerde spa & wellnessmerk Thalgo en was ik de initiator van het onderzoek Preventieve Wellness, ook in Nederland, in samenwerking met de Hogeschool Inholland.

Wij werken nauw samen met specialisten o.a. op het gebied van gezondheidszorg, duurzaamheid leefstijl en preventie, architectuur, omgevingspsychologie, design en communicatie. Samen met
onze partners vormt LivingWell een deskundige en flexibele netwerkorganisatie.

Dirk Jan Meijer, directeur/oprichter

 

© LivingWell