Sunney & Mooney

Door de milieu-alarmbellen die overal klinken, is de consument zich steeds meer bewuster gaan gedragen. Er is een roep naar duurzaamheid en spaarzaamheid die steeds groter wordt. We kunnen zeggen dat het welbevinden van de aarde in gevaar is. En met de mens als zijn bewoners hebben we hier allemaal mee te maken. Dit heeft ons geïnspireerd voor ons concept Sunney & Mooney.

Sunney & Mooney® zijn de verpersoonlijking van de natuur en geven objectief hun mening over hetgeen hier gebeurt op aarde. Dit zowel in positieve als in negatieve zin. Via dialogen maken zij de mensen bewust van hun gedrag en het effect dit gedrag heeft. Niet alleen op de natuur en het milieu maar ook breder gezien het effect op de samenleving. Want maken wij allen niet deel uit van de natuur? Die bepalend is voor ons welbevinden, zowel mentaal als fysiek!

Meer respect voor elkaar, betere omgangsvormen, woordgebruik, zorg voor de natuur en het milieu etc. Communicatie is hierbij een belangrijk instrument maar dan niet met het belerende vingertje maar door middel van emotie. Om op deze wijze de ontvanger in het hart te raken en bewust te maken van zijn/haar gedrag. Dit is de eerste stap naar een verandering in dit gedrag.

Sunney & Mooney zijn vormgegeven als animatiekarakters en in de vorm van cartoons, strips, animaties verkondigen zij hun boodschap. Bijvoorbeeld cartoons/strips in kranten, tijdschriften, internet en korte animaties op televisie (eventueel een combinatie van animatie en live action). Deze producties zullen ‘fun’ zijn, met een knipoog om zo door middel van emotie het gedrag te beïnvloeden.

Een beter milieu is kinderspel!
Studenten van de hogeschool INHOLLAND werken op dit moment aan de introductiecampagne binnen de doelgroep 6-10 jarigen. Als ambassadeurs van Sunney & Mooney zullen zij de volwassenen wijzen op wat ze goed en minder goed doen op het gebied van natuur en milieu.

Crossmediale communicatie kan in grote mate bijdragen aan het creeëren van een emotionele belevenis voor uw merk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u participeren in Sunney & Mooney? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

© LivingWell