Onze werkwijze

Met een open en duidelijk advies, leveren we na een grondige analyse een maatwerkplan, waaraan een multidisciplinair team van vakmensen haar bijdrage heeft geleverd. Het is van groot belang dat de uitgangspunten goed en duidelijk geformuleerd zijn; een complete briefing waarin de wensen en eisen zijn vastgelegd, op basis waarvan wij een plan van aanpak ontwikkelen. Voor bestaande projecten is het noodzakelijk vooraf alle beschikbare relevante gegevens en de omgevingsfactoren te inventariseren.

Een betrouwbare adviespartner

Living Well staat bekend om de respectvolle wijze waarop we met onze opdrachtgevers omgaan. Rekening houdend met de situatie en omgeving zullen we een betrouwbare adviespartner zijn die zorgvuldig met uw vertrouwelijke informatie omgaat. Wanneer u graag eens uw succesvolle bedrijf wilt doorlichten op toekomstbestendigheid op het gebied van de wellbeing, hoeft dat niet aan de grote klok gehangen te worden. Evenmin wanneer uw plan nog in de ontwikkelingsfase zit of het bedrijf in zwaar weer verkeert en u een goede adviespartner nodig heeft.

Onze kennismaking

In een eerste gesprek verkennen we graag wat Living Well voor u kan betekenen. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Dit gesprek is onze investering aan de hand waarvan wij u een plan van aanpak met tijdslijn en begroting kunnen doen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw onderneming, gemeente, organisatie of instelling kunnen betekenen.

 

© LivingWell