Onze expertise

Ons werkterrein is het veelomvattende vakgebied van wellbeing, waarbinnen care, cure en wellness zeer belangrijke domeinen zijn.

Onze expertise is gestoeld op jarenlange ervaring en opgedane praktijkkennis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij een onderscheidende positie verworven op het gebied van advisering op een groot aantal facetten van wellbeing en de ontwikkeling van concepten voor innovatieve en onderscheidende producten, diensten en projecten die gericht zijn op het algeheel welbevinden van mens, natuur en milieu.

Met een open en duidelijk advies, leveren we na een grondige analyse een maatwerkplan voor leisure, lifestyle, care, cure, wellness en vitaliteitsconcepten, met een emotionele en commerciële meerwaarde. Groot- en kleinschalig. Variërend van resorts, hotels, woonresidenties, woonzorginstellingen tot vakantiewoningen, thermen, fitnessclubs en beautycentra. Maar ook voor bedrijven, organisaties en instellingen waarvan de core business care, cure en vitaliteitsproducten en –diensten is.

 

© LivingWell