Dienstverlening

Inspelen op de veelomvattende consumer wellbeing trend heeft consequenties voor de uitgangspunten bij de conceptontwikkeling, positionering, realisatie van de missie en formulering en vormgeving van de communicatie. Wij creëren en realiseren totaal concepten. Duurzame oplossingen, die netvliesbeklijvend, inleefbaar en invoelbaar zijn en bijdragen aan de verbetering en het in stand houden van de kwaliteit van leven van mens, natuur en milieu.

Wij bieden u veelzijdige expertise op het gebied van strategie, marketing en communicatie.

Conceptontwikkeling, visie, missie, strategie en positionering

Onze missie is inleefbare en belevingsvolle concepten te ontwikkelen die bijdragen aan Living a Well life. Daarvoor is naast conceptueel en creatief denkvermogen een gedegen formulering van programma van eisen en wensen, visie, missie, strategie en een karaktervolle positionering een must.

Trendanalyse en toekomstscenario

Trendanalyse en definiëring van het gewenste toekomstscenario zijn essentieel voor het ontwikkelen van concepten. Een doordachte interpretatie van trends en het samenspel daarvan op het gebied van demografie, sociaal-cultureel, technologie, economie, internationaal en politiek-bestuurlijk zijn bepalend voor succes.

Marketing & Communicatie

Belevenisvolle marketing en communicatie is in de huidige betekeniseconomie niet meer weg te denken. We zien steeds meer in dat betekenis meer geluk brengt dan overdadige consumptie. Daarom is het een uitdaging om onderscheidende communicatie te creëren met zowel emotionele als commerciële meerwaarde.

© LivingWell